We zien op de voet

Onder de talrijke makelaars op het internet die de afgelopen jaren hebben gevestigd op de markt en de handel binaire opties, IQOption niet een van die waarin men moet de handel rond de klok en elke dag. Deze makelaar woonachtig is in Cyprus, maar is niet gereguleerd door de CySEC ingezeten financiƫle toezicht en is daarom niet vergelijkbaar met de Duitse BaFin geregistreerd worden! Daarom zouden we liever raden u aan een makelaar uit de lijst Top10 met ons, als je wilt om het veilig te spelen. Voorbeelden hiervan zou hier de top makelaar 24option of Zoom Trader zijn.

Trading instrumenten in IQOption
De klassieke binaire opties, bijvoorbeeld Call / Put transacties zijn opgenomen in het aanbod.
Handelaren zetten in deze gevallen op de ups en downs binaireoptiesned.com van de volatiliteit van de onderliggende activa aangeboden, selecteert u ze zelf. De marktwaarde wordt voorspeld voor een bepaalde periode als stijgt of daalt. Dit vereist een kennis van de markt handelaren.

Weltweig prijzen stijgen
Weltweig prijzen stijgen

Het geluk mag niet worden overgelaten aan de winst- en verliesrekening van het gebruik ervan als gevolg van de risico’s van binaire opties. Als u zijn geweest recht om run-down time van zijn markt voorspelling, we spreken van een succesvol resultaat “in the money”. Het dividend is navenant hoog. Op een minimum, het is onze ervaring bij IQOption 81 procent van het gebruik, die niet leidt het marktgemiddelde. Anders even hoge verliezen zwaaien.

De Touch of One Touch Option
Deze zijn bij IQOption is meer geschikt voor ervaren handelaren. Hier is het juist niet alleen de Omhoog of Omlaag een marktwaarde van een bepaald tijdsbestek te voorspellen, maar het moet gezegd worden, of vastgesteld door de makelaar marktwaarde is bereikt of niet. Zal het een keer in de loop van dit vervaltijd details ( “Touch”), de handelaar kan de winst oogsten.

Boundary / Range Trade
Naast deze twee handelsdagen opties ook niet overal te vinden handel in opties “grens” of ondervonden ‘Range’ op IQOption. Alle aangeboden basiswaarden kan zo hoge rendementen – maar ook een hoog monetaire verliezen – terugtrekken. “Boundary” betekent “grens”. Hier is het voor de handelaar, zowel de ups en voorspellen van de marktwaarde, en de limiet die is overschreden de stijging of daling van de natuurlijk of niet overschreden. De grens beroept zich stevig geen handelaar, maar de makelaar IQOption.

De termijn waarbinnen de marktwaarde veranderingen, de handelaar kiest. Hij kan zijn markt prognose binden, bijvoorbeeld de 60-seconden commercial, zodat de laatste nieuws marktwaarde wordt verkregen binnen deze termijn (Boundary) of niet (No Boundary).

Risky binaire opties met zo korte aankondiging zijn bijzonder gevoelig opbrengst. Ze zijn altijd handig als handelaren op korte termijn marktbewegingen correct kan inschatten met een uitstekende kennis van de markt. Gerenommeerde makelaars zijn extra bonus voor de dienst. Hier kunnen we IQOption ook niet overtuigen.

We moesten veel plezier dit artikel te schrijven. Ik hoop dat ze hebben veel succes in hun leven. Als u vragen heeft, bent u van harte welkom om een nieuwe post Schrijf ons. Mijn adres is ergens op de pagina. DU ze gemakkelijk kunnen verwijzen naar onze website.