Mijn favoriete strategie voor binaire opties

Mijn favoriete strategie voor binaire opties

De trend bevestiging indicator (TBI) onderzoekt de relatie tussen twee voortschrijdende gemiddelden, die altijd een goed voorbeeld van een manifest, onzeker of zelfs breken trend. Het voortschrijdend gemiddelde DG berekent de gemiddelde prijs van een effect gedurende een bepaalde periode en geeft deze dienovereenkomstig, met een eenvoudige, lineaire en exponentiële berekeningen kunnen worden gebruikt.

Voor lineaire berekeningen verkregen elke datawaarde in de tijdreeks (bijv basis van het openen en sluiten van de prijzen, hoogte- en dieptepunten) hetzelfde gewicht in exponentiële berekening de laatst beschikbare waarden worden zwaarder gewogen.

Twee unterschiedlcheir van deze voortschrijdende gemiddelden op basis van perioden moeten een trend te bevestigen of twijfels te verhogen. Dit fenomeen is van TBI.

Een voortschrijdend gemiddelde verzacht de cursus, de gekozen periode bepaalt de hoeveelheid smoothing. Het kan van 38, 50, 100 of 200 dagen perioden worden toegepast, bijvoorbeeld. Wanneer ongeveer twee DG worden gebruikt met 38 en 200 dagen voor TBI, de actuele waarde van de 38-daagse DG worden gedeeld door die van de 200-dag DG om een waarde voor de TBI verkrijgen, kunnen volgens de formule:

TBI = GD (kort): GD (lang) * 100 (of 100 wordt gebruikt als referentiewaarde)

Daarom zal de strategie in binaire opties te helpen?

Het resultaat is een gevolg van een fluctuatie rond een waarde van 100 (als alternatief, er wat gereedschap, 1 a), deze waarde wordt overschreden of op een kruispunt van de twee DG. Dit signaal geeft aan elk punt tot een versterking of verzwakking van de trends en bevat de absolute nummer een kwantitatieve component. Het blijkt hoe de trend versterkt of hoe sterk hij is gebroken. Voorbeeld van voortschrijdende gemiddelden op de prijs van Google (blauw (50 dagen), rood (200 dagen))

beursDe TBI heeft een klassieke signaal wanneer een inbreuk op de referentie-lijn (100 of 1) van onderen of boven, de bottom-up middelen te kopen, van boven naar beneden omgekeerd verkoop. Een geavanceerde signaalverwerking maakt gebruik van een neutrale gebied rond de middenlijn. Als dit reikt van onderen door de TBI signaal, resulterend in een (anticyclisch) koopsignaal omgekeerd het anticyclische verkoopsignaal wanneer de TBI valt van bovenaf in de neutrale zone. Deze strategie hebben we gevonden op www.binaireopties.biz. Een signaal eventueel komende ontstaat wanneer de TBI afgevlakt.

De afvlakking, dus een daling van de waarden in de richting van de referentie-waarde vertegenwoordigt een verzwakking van de huidige trend in de richting van een mogelijke trendomkeer. Dat zou een vroege, zeer gastvrij, maar wordt gehinderd door een hoger risico signaal.

Profiteer van een trend bevestiging indicator

Handelaar en vooral voorraad handelaren en portfolio managers gebruiken deze indicator als ze erin slagen veel waarden en willen niet te kijken naar de trend curven van verschillende periodes in ieder geval. Uit deze de bevestiging van een trend zou ook gelezen worden, maar dat vereist dat de puur visuele beoordeling van de effecten grafieken in verschillende tijd niveaus. Deze inspanning neemt de trend bevestiging indicator van de effectenmakelaar.

Het kan gebruikt worden als een geautomatiseerd instrument in een Expert Advisor, zodat de ondernemer de EA pretendeert te triggeren op een bepaalde sterkte van de TBI kopen en verkopen stops of doe mee trailing stops. Voor binaire opties wat betekent dat deze indicator is waarschijnlijk te verwaarlozen instrument, want men moet zich specialiseren in een paar waarden niet un velen!